.

Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara: Ocrotirea sănătăţii la înalte cote ale exigenţei

La Spitalul Municipal „DR. AL. SIMIONESCU” din orașul de pe Cerna, după cum ne-a declarat recent managerul acestuia, ec. Radu Ion BUDAE, activitatea de zi cu zi se desfășoară sub genericul „Calitate, eficiență și grijă față de sănătatea omului”, dar și a supravegherii stării de sănătate la înalte cote ale exigenței:

– Secția Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu” are în dotare 5 stații performante de anestezie: 3 stații de înaltă performanță ADVANCE CS cu posibilități extinse de monitorizare intraanestezi ca produse de General Electic (SUA), 2 stații de medie performanță CARESTATION 360 cu posibilități complete de monitorizare intraanestezi ca produse de General Electic (SUA). Stațiile de anestezie au intrat în dotarea secției Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu” printr-un program al Ministerului Sănătații derulat prin Banca Mondială, valoarea cumulată a inves­tiției fiind de aproximativ 210 000 euro.
Cele 5 stații de anestezie vor deservi Blocul Operator Chirurgie, Blocul Operator Obstetrică-Ginecologie și Blo­cul Operator Ortopedie Traumatolologie, permițând în aceelași timp, crearea unui punct de lucru ATI în secția Gastroenterologie și extinderea activității în Blocurile Operatorii Obstetrică-Ginecologie și Ortopedie Traumatolologie.
Au consemnat: Ioan Vlad și Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate