.

SUB SEMNUL OPTIMISMULUI ȘI DORINȚEI DE AFIRMARE

Se poate afirma fără îndoială că, faza a II-a a turneului II (contând pentru campionatul național de baschet masculin U-18) care se va desfășura la Târgoviște la sfârșitul acestei luni, va fi cu siguranță peste valoarea primei faze care a avut loc la Baia Mare.

Se așteaptă deci, o calitate a întrecerilor, cu jocuri care să le ofere o valoare pe măsura nivelului echipelor competitoare din Târgu Mureș, Târgoviște, Deva și Baia Mare.

Echipa Liceului cu program sportiv „Cetate” din orașul reședință a județului Hunedoara – în foto – (antrenată de apreciatul antrenor Dorin RECLARU) care la Baia Mare s-a dovedit cea mai tânără (15-16 ani) și mai disciplinată, a început deja pregătirile pentru jocurile de la Târgoviște, sub semnul optimismului și dorinței de afirmare.

Contactat, antrenorul ne-a declarat în exclusivitate: „Ne pregătim pentru o prestație bună, hotărâți să jucăm prudent, încercând să imprimăm în toate întâlnirile un ritm alert și combinativ în viteză, alternând rapide faze spre apărarea adversă”.

Ioan Vlad și Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate