.

”SUNTEM UN POPOR DE IDIOŢI ŞI TRĂDĂTORI” – aşa cum au spus Petre Ţuţea şi Mircea Eliade?

Regret că Petre Țuțea avea dreptate când a spus c-a făcut pușcărie pentru un popor de idioți, iar Mircea Eliade susținea că suntem un popor de trădători etc. Mă opresc doar la două exemple. La vârsta mea, am realizat durerosul adevăr, dar am conștientizat, poate, și cauzele.

Iar istoria ne confirmă
Începând de la Burebista și până la Ceaușescu, majoritatea conducătorilor au fost trădați și asasinați. Noi nu suntem în stare să alegem conducători adevărați. Ne întrebăm de ce nu suntem conduși bine. Păi dacă noi alegem prost, computerele aleg ce trebuie. Pentru o funcție la partid și o ciosvârtă de furat, suntem în stare să omorâm oameni. Nouă să ne fie bine, că de restul nu ne mai interesează. Toți, din 1989 încoace, au fost de partea unor țări străine. Iliescu cu Rusia, Băsescu cu toată lumea, bani să iasă, să poată fura! De la el ni se trage acest haos! Johannis cu Germania și, mai nou, cu America. Cred că nici el nu știe cu cine mai este.
Putem spune că am avut și adevărați patrioți și români ca familia Brâncoveanu, ca Ceaușescu etc. care, mai presus de viața lor și a familiilor, au pus dragostea de țară, de popor, de credință, obiceiuri, limbă, port. etc.
Azi, conducătorii noștri, doar pentru o funcție de vătaf sau o pungă de arginți murdari, își vând părinții și chiar copiii. Iliescu și Petre Roman au început demolarea și vinderea tuturor întreprinderilor. Constantinescu și Victor Ciorbea au închis minele, până ce românii au văzut „luminița” de la capătul tunelului. Iliescu și Năstase au vândut Petrom, Pădurile, Apele minerale, Apa, Curentul, Gazul, CFR și multe, multe altele. Băsescu și celebrul Emil Boc, consiliați de Elena Udrea, au făcut cele mai mari nenorociri ale țării. Iată doar câteva: Justiția făcută praf, Serviciile la fel. La DNA și la Parchete au adus oameni total nepregătiți, unii chiar cu Școala de Arte și Meserii, au terminat Poliția, au desființat posturi de poliție. Atât de bine au organizat Poliția încât, după ora 16, nu mai are cine ne apăra. Au desființat spitale întregi, murind sute de oameni sau chiar mii, care puteau fi salvați. Au desființat școli, licee, școli profesionale, iar învățământul există doar cu numele. Au tăiat pensii și salarii, iar un împrumut pu­ternic de la FMI, nu se regă­seș­te nicăieri. A ajuns Președinte, în două mandate, fiind informator al Securității! Halal Președinte! Halal alegători!
Johannis, până acum a fost într-un continuu război cu Guvernul, iar Guvernul și (guvernele PSD ) din ultimii 10 ani, așa nu s-a mai văzut. O strategie proastă, oameni ori expirați, ori incompetenți. Nu s-a văzut în istoria omenirii să triplezi salarii la bugetari și pe privați să-i urmărești cu justiția, să devină corupți, hoți și penali. Despre Johannis nu poți spune nimic, a fost în excursii non-stop. A mers de doua ori în America, a venit cu o șapcă și cu un memorandum semnat de persoane fără atribuții executive. Cine știe ce obligații și datorii se ascund prin el? Ne trebuie să cumpărăm armament și să plătim dijmele la NATO și UE (Bruxelles), pe când alte țări nu au plătit nici la NATO și nici la UE.

Suntem țara tuturor anomaliilor!
Avem 4500 de magistrați cu dosare penale, dar judecăm corupții. După statistici, penalii judecă penalii! Ei pot face orice în România, că nu le face nimeni nimic, nu există răs­punderea magistratului. Avem europarlamentari care la Bruxelles votează toți corupții altor țări, dar pe ai noștri, în comisii, nu vor să-i voteze. Avem procuror urmărit penal, dar este ales procuror șef UE. Avem Președinte care, de cinci ani nu a făcut nimic! Și acum dorește ca România să devină o țară normală, ca și când noi, românii, suntem anormali. Dar țara, până acum a fost anormală?! Domnule Preșe­dinte, unde ați fost până acum
Avem prostituție, trafic de organe și cerem să fim anchetați de FBI, tocmai de americani, că noi nu suntem în stare.
Plătim pensii și salarii 74 la sută din PIB, suntem la un pas de faliment. Avem autostrăzi muzeu, rușinea lumii. Avem gaze pe care le-am dat pe nimic, iar acum le importăm la prețuri exorbitante de la ruși. Avem fotovoltaice, eoliene, hidrocentrale, dar importăm energie și multe altele. În 2019 să predai la facultate, dar să nu ai nici diplomă de Bacalaureat, numai aici, în Romania, se poate. Dar să alegi oameni penali, cu dosare, să conducă țara? Suntem Țara lui Petre Țuțea.

Cauzele sunt multiple!
Și, am să enumăr doar câteva, constatate de mine. La noi, în Romania, când a apărut comunismul, au venit la butoanele puterii mai mulți români evrei, ruși, unguri etc. Și, doar un procent de cel mult de 20 la sută au fost români adevărați. Corcirea latinității, românismului, credinței, limbii, tradițiilor etc. s-a făcut foarte ușor, datorită invidiei românului (să moară capra vecinului), care preferă să se închine STRĂINILOR (apariția dinastiilor, regilor etc.) decât să fie conduși de un ROMÂN (vezi 1866 ).
Dacă urmărim arborele genealogic al celor care de prin 1940 încoace conduc destinele țării, sunt foarte puțini români autentici. Majoritatea cozilor de topor, împreună cu microbii rămași autentici … Mă doare capul numai când mă gândesc!
Gândiți-vă că, la lovitura de stat din 1989, principalii actori și OCUPANȚI AI BUTOANELOR de conducere au fost, 90 la sută, de origine străină. Nu aveau nimic cu ROMÂNIA, nu aveau SÂNGE ROMÂNESC. Atunci, cum să iubească Romania și poporul român?
Adăugați aici naivitatea poporului român, care, de sute de ani, dorea, visa să vina AMERICANII. Cu lapte și mie­re, câini cu covrigi în coadă, etc. acuzând că vecinii RUȘI sunt răi. DA, DA, după 1989 au venit AMERICANII, iar conducătorii noștri descurcăreți, dau BACȘIS să intram în U.E. Și, soarta ne este PECET­LUITĂ.

România nu mai aparține ROMÂNILOR!
Este 80 la sută a STRĂNILOR care, pe degeaba, ne achiziționează MINORE pentru distracție, COPII pentru organe etc.
Ce să mai zicem de pământurile bune, pădurile, apele, gazele, aurul, petrolul, sarea, industria etc. etc. etc. Sunt în mâna străinilor!
Dacă un ROMÂN, mai patriot, ÎNDRĂZNEȘTE să ceară puțin respect de la străini pentru poporul său, este URGENT SACRIFICAT, ÎNLĂTURAT. Cazuri sunt multe.
Încă o constatare dure­roasă. Învățământul de după 1989 este de o sută de ori mai slab. Generația educată după 1989 este dezrădăcinată, îndobitocită, manipulată groso­lan, drogată, ispitită cu sex și himere occidentale, fără va­loare și consistență. Este jalnic să constați că uită să vorbească românește, asimilează tot ce este STRĂIN, chiar dacă este CANCERIGEN. Exemplu: într-un compartiment de tren, șase tineri spunea OK, în loc de bine. Comportamentul
vestimentar, muzical etc. era jalnic.

Scena politică
Ascultând ”cozile de topor” din Romania și posturile de televiziune aservite lui SOROȘ, cine este om normal, poate spune clar și răspicat că aceste ,,cozi “nu simt nimic pentru ROMÂNIA, nici pentru RO­MÂNI.
În mare parte, cei care conduc sunt indivizi fără PRINCIPII și ne conduc pe noi, o turma de idioți (ideologi) fără memorie, lași și prea iertători.
Până nu se CONȘTIENTIZEAZĂ că țara este a noastră, nu a străinilor, și nu mai alegem COZILE de TOPOR din România, care sunt DUȘMA­NII DE MOARTE AI ROM­NIEI, nu putem spera la mai bine. Cât timp tineretul și mulțimea ascultă ce spun profesioniștii în manipularea minții oamenilor, ADIO ROMÂNIA!
Văd, pe sticlă, că problema CARACAL e oferită Americii spre rezolvare. Doamne, câtă prostie! Oare unde se duce victima? De aici denotă că noi alegem prost, noi alegătorii suntem părtași la prostie.
În orice situație, dacă avem de ales numai dintre niște hurjube, chiar degeaba mai votăm masiv și cu discernământ, că situația tot neagră și cu umflături rămâne. De 30 de ani de ” democrație” țara este condusă de toți farsorii și de toți hoții. Psihologii susțin că: oamenii puțin dotați mental, au o putere de convingere mai mare decât cei în mod real competenți și cu bune intenții. De unde și situația absolut tragică și penibilă a națiunii.
Cum bine spunea un gazetar, parcă la conducere ar fi niște maimuțe care apasă în neștire pe toate butoanele din fața lor. În situația în care 50% din oameni sunt submediocri mental și 40% sunt mediocri – stare de fapt generală, dove­dită științific (nu, nu este glumă) – ne putem baza pentru ieșirea la lumină doar pe aleatoriul alegerii unei mase de oameni pestriță, în imensa ei majoritate fără un minim discernământ.
Așa că, în cadrul regulilor prestabilite ale “democrației” actuale, șansele de a depăși situația actuală de criză profundă a societății, de metastază a corupției, a veșnicului nepotism, a lichelismului și incompetenței politicului, pare de-a dreptul utopică. SUNTEM CONDUȘI DE INFERIORII NOȘTRI. Dar nu mulți pot afirma aceasta. Din păcate, sunt prea mulți ” ideologi” a la Petre Țuțea.
Eu chiar pot spune că sunt unul dintre idioții lui Petre Țuțea !

Al dumneavoastră același
Prof.Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate