.

Tir cu arcul: Succes devean la “naționalele” 3D de la Hațeg

Federația Româ­nă de Tir cu Arcul a organizat la Hațeg întrecerile Campionatul Național 3D, o competiție care simulează vânătoa­rea, iar țintele sunt machete cu animale realizate din material sintetic.

Competiția s-a bucurat de un real succes, iar arcașii hunedoreni au obținut rezultate remarcabile. Astfel, Ciprian Mariș, de la CS Pretorienii Deva a devenit campion național 3D la Bow Hunter Unlimited, iar colegul său de club, Dorin Marișca, a fost medaliat cu argint la Compound. Dacian Ranca, de la SCM Deva, s-a situat al patrulea la Barebow și Vasile Bebeșelea, de la CSO Retezatul Hațeg, a terminat pe poziția a cincea la Bow Hunter Unlimited, toate aceste rezultate, ca și medaliile mai sus menționate, fiind obținute în concursurile seniorilor.
În clasamentul pe echipe, cei de la Pretorienii Deva au ocupat un locul 5, SCM Deva și CSO Retezatul Hațeg s-au clasat pe pozițiile 10 și, respectiv, 12. Festivitatea de premiere a evenimentului inedit pentru județul Hunedoara și care a fost considerat o reușită, a fost efectuată de Marcel Goia, primarul orașului Hațeg, și Ion Pandele, secretarul general al FRTA.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate