.

Trafic auto restricţionat pe Autostrada A1 Sibiu – Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române face cunoscută situaţia drumurilor naţionale sau autostrăzilor din ţară, joi, 13 iunie a.c.

Traficul auto este restricţionat pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 250 şi 251+500 de metri, pe banda a doua a sensului de mers către Deva, pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a rosturilor de dilataţie a podurilor.

Astăzi şi mâine (14.06.2019), în intervalul orar 08.00-18.00, se execută lucrări de frezare şi asfaltare pe DN1, sensul Bucureşti – Ploieşti, tronsonul kilometric 46+600 – 53+600 de metri, între localităţile Puchenii Mari şi Bărcăneşti, judeţul Prahova.

Există în prezent trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea lucrărilor de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe două tronsoane kilometrice, respectiv:

– 86 – 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti);

– 131 – 140, între localităţile Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi) şi Feteşti (judeţul Ialomiţa), unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers București – Constanța, circulaţia fiind astfel deviată de pe sensul către litoral pe sensul către capitală, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate