Transport agabaritic pe ruta Borș PTF – Calafat PTF

În perioada 07.11.2019 – 13.11.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:
Borș PTF – Centura Oradea – Arad – Lugoj (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș (Varianta de ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta Turnu Severin (Centura Drobeta Turnu Severin) – DN6 – Simian – DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF. Vehiculul transportă un tramvai.

• Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
▶️ Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.