.

“Traseul” RobotX Hunedoara s-a încheiat în semifinala diviziei Ochoa a Campionatului Mondial de la Detroit

“Campionatul Mondial de la Detroit a fost, pentru noi, mai mult decât o competiție. A fost o experiență superbă, unde am avut oportunitatea de a promova atât orașul nostru, cât și România. Deși am avut câteva probleme tehnice, suntem mândri că am putut aduce țara noastră, împreuna cu echipa FTC WATT’s UP, în semifinala celui mai prestigios campionat de robotică.

Dorim să mulțumim, în primul rând, asociației Natie Prin Educatie pentru că ne-a oferit șansa de a intra în comunitatea FIRST și pentru că ne-a ajutat să ne ducem pasiunea la un alt nivel.
La final de sezon, vrem să le mulțumim celor care au făcut posibilă deplasarea noastră în Detroit, Primăria Hunedoara și Consiliul Judetean Hunedoara. De asemenea, mulțumim lui Florin Putica și Cosmin Popovicicare au fost alături de noi și ne-au sprijinit pe durata șederii noastre în America. 
Munca noastră din acest sezon nu ar fi fost posibilă fără ajutorul sponsorilor și colaboratorilor noștri: BitdefenderDEDEMAN, Marcel Fulgusin, Cristian Man, Romanian House in San Francisco, Camera de Comert si Industrie HunedoaraCrinela Gafton, S.C. TOC JIT International Serv S.R.L., S.C. ROCAN Translogistic, Sarmismob, Integral Chinciu Comimpex, Asociatia ROTARY CLUB Deva, Accent Media Deva, Alma Print HunedoaraT&o Prodcom, Expert Insolventa S.R.L..
Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim celor care ne-au sprijinit la final de sezon: Ioan Romulus Vasile, Pitagora Solution S.R.L, Demeny Imre Gabriel, Sarbu Cornelia, Arion Viorel”, au postat membrii echipei hunedorene pe o reţea de socializare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate