.

Un argeşan a fost prins furând motorină din rezervorul unui autocamion, la Orăştie

Poliţiştii au surprins în fragrant un tânăr care sustrăgea motorină din rezervorul unui autocamion, printr-un sistem de absorbţie acţionat electric. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei şi este cercetat penal pentru furt calificat.

În data de 05.11.2019, la ora 21:48, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către agenţii Poliției Autostrăzi despre faptul că echipajul rutier aflat în serviciu pe A1 a surprins în flagrant un furt de combustibil din rezervorul unui autocamion care staţiona într-un spațiu de servicii, pe sensul de mers Deva-Sebeș.

În sprijinul echipajului rutier a fost direcționată patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Orăștie şi echipa operativă care a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din județul Argeș, folosind un sistem electric care acționa o pompă folosită pentru a absorbi lichide, printr-un furtun conectat la mai multe canistre ce erau depozitate într-o autoutilitară, a sustras din rezervorul autocamionului (condus de un cetăţean polonez) aproximativ 300 de litri de motorină.

În cauză, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Orăștie au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate