.

Un tânăr din Vulcan a distrus două maşini lovindu-le cu toporul

În data de 13.03.2019, în jurul orei 09:25, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr are asupra sa un topor, cu ajutorul căruia loveşte două autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Vulcan.

La fața locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliție care a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vulcan, aflat în stare de ebrietate, a distrus cu ajutorul unui topor elemente de caroserie a două autovehicule parcate pe strada Mihai Eminescu.

Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, din verificări stabilindu-se că cel în cauză l-a amenințat și l-a agresat fizic pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani.

Faţă de tânărul recalcitrant, poliţiştii au luată măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate