.

USR Hunedoara are o nouă conducere

Uniunea Salvați România – filiala județeană Hunedoara a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, Conferința Județeană pentru desemnarea noilor organe de conducere, arbitraj și control ale filialei, precum și pentru desemnarea delegaților județeni la Congresul Național al USR din 13 iulie 2019.

Conferința Județeană a fost găzduită în Valea Jiului și a reprezentat cel mai mare eveniment de acest tip din istoria filialei hunedorene a USR. 85 de delegați, reprezentând 17 filiale locale, s-au întrunit pentru a-și alege colegii care vor coordona activitățile filialei pe durata unui mandat de doi ani, marcat de trei campanii electorale deosebit de importante: alegerile prezidențiale din 2019, alegerile locale și alegerile parlamentare din 2020.

 

Componența noului Birou Județean este următoarea:

Președinte USR județul Hunedoara: Pollyanna Hangan (filiala Deva)

Vicepreședinți: Oana Andreea Biriș (filiala Deva) și Camelia Danda Zăvoian (filiala Hunedoara)

Membri BJ: Raul Florin Matei (filiala Brad), Mihai Zvîncă (filiala Orăștie), Elena Kiss (filiala Petroșani), Eugen Toncea (filiala Hațeg), Simion Cozmescu (filiala Călan), Emil Țărcan (filiala Lupeni), Remus Andrei (filiala General Berthelot) și Adrian Oprițescu (filiala Petrila).
Conferința Județeană a stabilit, tot prin votul delegaților, și componența comisiilor de arbitraj și de cenzori ale filialei județene. Astfel, Comisia de Arbitraj este formată din Zoltan Fekete, Viorel Groza, Raluca Brândușan, Nicoleta Vătămanu și Rusan Cristian, iar Comisia de Cenzori este alcătuită din Bianca Samfiroiu, Oana Oprițoiu și Dacian Micula.

Delegații filialei hunedorene a USR la Congresul Național al USR din 13 iulie 2019 au fost, de asemenea, desemnați prin votul direct al participanților la conferința județeană. Repartizarea locurilor de delegați la congresul național, pentru fiecare județ în parte, s-a făcut în funcție de numărul voturilor primite la ultimele alegeri – mai exact, la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

”USR a crescut frumos în județul Hunedoara în ultimul an și jumătate. Am ajuns la peste 300 de membri și 17 filiale locale, dintre care șase suntîn mediul rural. Mă onorează faptul că delegații Conferinței Județene mi-au acordat încrederea pentru un nou mandat și mă bucur că avem o echipă plină de energie, proiecte și ambiție care să conducă filiala județeană în următorii doi ani. Vor fi ani dificili, cu trei campanii electorale și sperăm să convingem și mai mulți hunedoreni că merităm votul lor și că, împreună, putem cu adevărat să aducem o schimbare benefică și pentru județul nostru”, a declarat Pollyanna Hangan, președinte al USR Hunedoara.

Cele 17 filiale ale USR din județul Hunedoara sunt: Deva, Petroșani, Hațeg, Hunedoara, Orăștie, Vulcan, Lupeni, Brad, Călan, Simeria, Petrila, General Berthelot, Sântămărie Orlea, Tomești, Boșorod, Baia de Criș, Hărău.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate