.

Veţel: proiecte derulate prin PNDR

Administraţia locală din comuna Veţel caută cele mai bune soluţii pentru finanţarea lucrărilor de investiţii propuse. O asemenea axă de finanţare este şi Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) prin care a fost obţinute sumele necesare în vederea derulării mai multor proiecte.

Primul dintre acestea se referă la introducerea canalizării menajere în localitatea Mintia. Investiţia de află în stadiul de realizare a proiectului tehnic şi obţinere a avizelor pentru autorizaţia de construire.

Un alt proiect se referă la modernizarea şi dotarea căminelor culturale din Veţel şi Herepeia. Investiţia prevede realizarea instalaţiei de încălzire, dotarea cu scaune şi instalaţie de sonorizare pentru sala de spectacole şi extinderea căminului din Herepeia. De asemenea, se vor face dotările necesare şi vor fi achiziţionate costume pentru formaţiile de dubaşi din Veţel şi Herepeia. În prezent, proiectul se află în faza de validare a documentaţiei de atribuire a lucrărilor de către ANRMAP.

Un alt obiectiv de investiţii este cel prin care se va construi o grădiniţă cu spaţiu exterior de joacă în localitatea Mintia. Proiectul se află la faza de întocmire a documentaţiei de atribuire a lucrărilor de construire.

Nu în ultimul rând, prin acelaşi program de finanţare va fi modernizată infrastructura rutieră de interes local în comuna Veţel, proiectul fiind în faza de avizare a procedurii de achiziţie a lucrărilor de către AFIR.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate