.

Vineri se inaugurează filiala din Certej a Partidului Puterii Umaniste

Partidul Puterii Umaniste se dezvoltă şi în comunele hunedorene. Filiala Judeţeană Hunedoara a umaniştilor anunţă deschiderea sediului PPU în comuna Certeju de Sus. Evenimentul va avea loc vineri, 5 aprilie, în centrul comunei Certeju de Sus.

Pe principiul „Fapte, nu doar vorbe”, umaniştii hunedoreni vor prezenta locuitorilor din Certej un proiect de dezvoltare al zonei, cu prioritate pe segmentul turism. Coordonatorul logistic al Filialei Judeţene a PPU, Raluca Bugnar este convinsă de potenţialul extraordinar pe care îl au aceste sate de munte. Aici a existat o tradiţie de sute de ani în exploatarea aurului iar localitatea a fost cândva perla regiunii. Există aici  Galeria Bernard care ar putea fi amenajată pentru vizitatori iar în satul Săcărâmb sunt monumente şi locuri unice în ţară, cum ar fi Biserica trăsnită, Monumentul Minerilor, Izvorul din Padurea de argint, de unde a băut apă împăratul Franz Joseph.

Acestea sunt doar câteva dintre menţiunile cuprinse în proiectul susţinut de reprezentanţii PPU la Certeju de Sus. În virtutea principiului umanist „Omul potrivit, la locul potrivit”, coordonatorul pentru zona de vest al partidului, Petru Mărginean, spune că oamenii care vin spre Partidul Umanist respectă valorile umaniste şi demonstrează asta prin fapte. Printre aceste fapte se află şi realizarea promisiunii făcută de umaniştii hunedoreni, în urmă cu mai puţin de două luni, locuitorilor din Geoagiu Băi şi Certeju de Sus: modernizarea şi reabilitarea drumului judeţean care face legătura între localităţile Şoimuş-Bârsău-Certeju de Sus-Săcărâmb-Geoagiu Băi. În urma solicitării făcută Consiliului Judeţean Hunedoara, PPU a obţinut acordul pentru reabilitarea acestui drum, atât de important pentru cei peste 10.000 de locuitori din zonă.

Petru Mărginean spune că oamenii au nevoie să-şi redescopere valorile, iar sloganul umanist – „Demnitate, onoare, curaj”- în vestul României,se transpune în fapte.

Petru Mărginean,

Coordonator PPUsl, Zona de vest

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate