.

Wizz Air introduce din iunie o nouă cursă din Sibiu către Germania

Începând din 17 iunie sibienii și nu numai vor putea să zboare de pe Aeroportul Internațional Sibiu către Baden-Baden. Vor fi două curse săptămânale.

Wizz Air a anunțat marți lansarea a două noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden și de la Suceava către München Memmingen. Ambele rute încep din 17 iunie, biletele fiind disponibile de la prețuri începând cu 99 de lei.

Baden-Baden devine a cincea destinație WIZZ din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei Wizz Air din această parte a Europei atât de populară printre călătorii din România. Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.
„Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen”, spune Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air. Sursa: www.oradesibiu.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate