.

Zilele oraşului Geoagiu

Ca în fiecare an, în perioada sărbătorii creştine a Sfintei Marii, autorităţile locale din oraşul Geoagiu organizează o nouă ediţie a Zilelor oraşului. Programul manifestărilor se deschide joi, 15 august, la ora 15,00, cu un Mare Maslu ce este oficiat de un sobor de preoţi la Biserica Ortodoxă cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, din Geoagiu. De altfel, Sf-Maria este şi protectorul spiritual al acesti localităţi.

Apoi, de la ora 18,00, va avea loc un spectacol folcloric de ţinută, în care vor evolua artişti cunoscuţi ai muzicii populare româneşti între care îi veşi recunoaşte pe Bogdan Toma, Florica Tomoioagă şi Cosmin Marta. Seara se va încheia cu un impresionant foc de artificii.

Zilele oraşului Geoagiu continuă vineri, de la ora 15,00, cu un concurs de dans intitulat „Dance Together”, iar de la ora 19,00 va fi rândul iubitorilor muzicii uşoare să se distreze cum ştiu mai bine. Invitata specială a serii este Cristina Vasiu.

Toate spectacolele programate cu ocazia Zilelor oraşului Geoagiu se vor desfăşura în parcarea hotelului Ceres, din staţiunea Geoagiu-Băi.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate