.

”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”: Irina Loghin – alături de hunedoreni

La cumpăna dintre anotimpuri, când vara se pierde în frumusețea ruginie a toamnei, când natura se pregătește de odihna binemeritată, sunt omagiați cei care, după ani și ani muncă, se bucură acum de liniștea care li se cuvine.

Asta s-a întâmplat și marți, 1 octombrie, la Reședința Pentru Seniori din Hunedoara, când ”Ziua Internațio­nală a Persoanelor Vârstnice” a coincis cu aniversarea unui an de la inaugurarea locației.
Și cum persoanele aflate aici se bucură de multă atenție și îngrijire, nici surprizele nu întârzie să apară.
Din dorința de a marca, într-un mod aparte această zi, Daniela Petrovici, managerul căminului, le-a pregătit pensionarilor un spectacol surpriză, unde a ținută să fie prezentă și Irina Loghin – regina cântecului popular românesc. Într-o atmosferă cu o încărcătură emoțională deosebită, interpretând cele mai frumoase melodii ale folclorului românesc, Irina Loghin a cucerit sala, impresionând până la lacrimi. Din spectacol, n-au lipsit nici ansamblurile artistice din zonă, care au întregit atmosfera prin dansuri populare și momente artistice, bucurân­du-se de aprecierea celor prezenți și contribuind astfel la menținerea unui climat de bună dispoziție. N-a lipsit nici masa festivă, unde bucatele alese și pregătite cu grijă, au fost apreciate cum se cuvine.

A fost o zi de neuitat, o zi în care s-au depănat amintiri și s-au spus lucruri frumoase. Dar, fără aportul și dăruirea personalului de aici, acest eveniment n-ar fi putut avea loc. Tocmai de aceea, astfel de oameni, dăruiți profesiei, merită toată aprecierea noastră.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate