.

50 de ani de învățământ superior, la Hunedoara

Primăria municipiului Hunedoara a încheiat astăzi un acord de asociere cu Universitatea Politehnica Timișoara – Facultatea de Inginerie din Hunedoara, în vederea organizării în comun a aniversării de 50 de ani de existență a Facultății de Inginerie din Hunedoara și 100 de ani de existență a Universității Politehnica din Timișoara.

Primăria va contribui cu suma de 10.000 de lei pentru acoperirea unei părți din cheltuielile necesare organizării acestui eveniment, respectiv pentru tipărirea Monografiei Facultății de Inginerie din Hunedoara.

„Ne mândrim cu faptul că în municipiul de pe Cerna avem învățământ superior de cinci decenii, astfel că nu puteam să răspundem altfel decât afirmativ solicitării pe care ne-au făcut-o reprezentanții acesteia, de a-i sprijini în organizarea unei festivități cu ocazia împlinirii a cincizeci de ani de existență. Continuăm să investim în educație, care este prioritară pentru mine și administrația locală”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate