.

A început Swiss Week – Săptămâna taberelor şi studiilor în Elveţia

În perioada 20 – 27 ianuarie, poţi profita de reduceri de până la 20% la taberele de vară în Elveţia oferite de către partenerii IntegralEdu înscrişi în campanie.

Elvetia a primit distinctia de Cea mai bună ţară din lume, conform Best Countries Report 2018 (Washington, D.C.), un studiu cu criterii de evaluare complexe, de la influenta economica, calitatea vietii, drepturile oamenilor si multe altele. În acelaşi timp, Elveţia are 25% internationali stabiliti in tara, patru limbi straine nationale – franceza, germana, italiana si Rhaeto-Romantsch si vorbitori de engleza la tot pasul si ramane una dintre cele mai apreciate destinatii de studiu la nivel international.

În fiecare an, zeci de familii din România aleg Elveţia drept cea mai potrivită destinaţie de studiu pentru copiii lor, alegand EduTabere – tabere de limbi straine si cursuri de pregatire in diferite domenii, programe gimnaziale, liceale si universitare.

Editia 2020 a Swiss Week, deja o traditie elvetiana in Romania, are loc in perioada 20 ianuarie – 27 ianuarie, in Bucuresti si in toate birourile IntegralEdu din tara! Reducerea de 20% oferita de partenerii elvetieni este o oferta exclusiva, care nu poate fi accesata in nicio alta perioada a anului.

Sursa http://www.edutabere.ro/

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate