.

Adunarea generală a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

COSR a anunțat că astăzi 24 iulie „ziua în care ar fi trebuit să aibă loc ceremonia de deschidere a celei de-a XXII-a ediții de vară a Jocurilor Olimpice – Tokyo 2020, organizează, în deschiderea Adunării Generale Ordinare, festivitatea de prezentare a echipamentului echipei olimpice pentru Tokyo 2020 și a clipului de prezentare Team România”. Acțiunea va avea loc  la Complexul Olimpic de la Izvorani.

La eveniment vor urma să participe cei 125 de membri ai Adunării Generale plus jurnaliștii acreditați. Mihai Co­valiu, președintele COSR, a declarat că forul pe care-l reprezintă organizează acest eveniment pentru a marca totuși ziua în care ar fi trebuit să înceapă anul acesta Olim­piada și pentru a reda sportului românesc un ton mai optimist.„Am primit aprobarea din partea Departamentului pentru Situații de Urgență, dar și a Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției și vom respecta cu strictețe normele de prevenire a răspândirii COVID”, a spus șeful COSR.
Evenimentul se va desfășura în aer liber, pe stadionul de fotbal de la Izvorani. „Nu știu dacă se vor prezenta toți, sperăm să adunăm cvorumul pentru a putea vota deciziile ce vor fi luate de Adunarea Generală, dar dacă nu am fi avut aprobarea DSU, nu am fi organizat nimic”, a spus președintele COSR.
Adunarea gernerală a COSR se poate organiza, cu respectarea obligatorie a preve­derilor actuale referitoare la pandemia de coronavirus, în sensul participării a cel mult 500 de persoane cu locuri pe scaune, aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, precum și purtarea măștii de protecție.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate