.

Alexandru Toma NEGOIȚĂ: Doar uniţi vom putea face o Românie puternică!

Toate partidele politice prin candidații lor își propun să facă și desfacă, fac proiecte de țară, fac programe de bună guvernare, dar nimeni nu știe pentru ce țară, pentru care cetățeni, pentru cine, pentru ce.

Totul la patru ani, parcă noi nu existăm, nu avem o țară, decât atunci când avem alegeri și putem face multe promisiuni celor pe care îi mai păcălim o dată și încă o dată, de treizeci de ani.
Ca să avem o țară nu este necesar doar să ne naștem pe un teritoriu numit stat. Trebuie să creștem într-o familie cu credință și valori morale, să fim oameni pentru noi dar și pentru cei din jurul nostru.
Trebuie să învățăm să prețuim viața și munca, să avem curajul de a înfăptui ceea ce ne dorim, să facem alegeri cinstite și respectate. Să iubim acest pământ românesc și să nu risipim ce am moștenit.
Partide politice avem destule, oameni politici avem mulți, mult prea mulți, care se mută dintr-un partid în altul din atât de multă credință în doctrină politică, oportuniști de ocazie.
Dar OAMENI DE STAT mai avem? OAMENI care fac și lasă ceva în urmă pentru poporul lor, pentru țara lor.
Avem președinți care instigă la ură socială, care au fost propuși în funcții de prim-ministru, șefi de guvern, de o forță politică și refuzat de alta, care se dezic de faptele lor, care uită să ne spună adevărul, sau omit cu bună știință, că doar asta e poli­tica, o mare doamnă.
Avem politicieni care au fost la guvernare și care au fost schimbați, dar care au schimbat doctrina în mod natural și bineînțeles partidul, urmând să revină cu forțe noi, la vremuri noi, tot noi.
Acuzăm vechea moștenire, tot timpul facem asta, dar mai avem ceva de moștenit, nu am distrus totul, economie, agricultură, învățământ, sistem sanitar, armată, justiție, poliție. Oare mai avem ceva? Da, mai avem ceva: avem credință, biserică. Ar fi păcat să distrugem și credința oamenilor.
La fiecare patru ani ne întrebăm: oare cu cine votăm, pe cine, mergem la vot sau stăm acasă? Că doar nu se schimbă nimic, vorbim între noi și atât. Dar nu avem curajul să recunoaștem cănd am greșit, să spunem ceea ce vrem și să luptăm pentru asta, să nu ne mai fie frică să arătăm ce nu e bine, să nu lăsăm pe cei puțini să hotărască pentru noi.
Suntem mulți și puternici, dacă suntem uniți. Să fim toți ROMÂNI, să merităm o țară și să o facem împreună puternică.
Să nu mai lăsăm pe alții să facă doar pentru ei, să facem noi pentru noi, pentru bunăstarea noastră, pentru copiii noștri.
Să nu mai promitem ceea ce nu se realizează niciodată, să nu mai vindem iluzii, himere, să ne pro­punem doar să muncim în România, pentru România, pentru po­porul nostru.
Să alegem oameni competenți, cinstiți cu experiență, care pot și vor să fie ROMÂNI ÎN ROMÂNIA.
Canditat pentru Senat
Vicepreședinte  P.R.M. HUNEDOARA

Alexandru Toma NEGOIȚĂ

 Comandat de Partidul Roamnia Mare Hunedoara , cod  de identificare atribuit de Autoritatea Electorala Permannetă la desemnarea mandatarului financiar:112000014

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate