.

Anul trecut, 116 cupluri care au sărbătorit Nunta de Aur au fost premiate de Primăria Hunedoara

Anul trecut, 116 cupluri de hunedoreni care au sărbătorit Nunta de Aur au fost premiate de Primăria și Consiliul Local al municipiului Hunedoara, în cadrul unui eveniment de neuitat organizat în cinstea lor.

Fiecare cuplu a primit câte un premiu în bani (500 de lei) și o diplomă din partea primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu. Au fost invitați la petrecere și s-au arătat bucuroși să danseze, să închine un pahar de șampanie și să depene amintiri cu cei de-o seamă cu ei. Un cuplu a avut chiar plăcuta surpriză de a primi vizita fiicei pe care o credeau peste mări și țări.

Ne bucurăm să îi putem sărbători, an de an, pe cei care au dat dovadă de înțelegere și răbdare și care au rămas timp de o jumătate de veac alături de persoana aleasă! Fiecare cuplu ne dă o lecție de viață și e important să le ascultăm poveștile.
Și în acest an, pe 1 octombrie, sperăm că vom putea organiza Nunta de Aur pentru hunedorenii care sunt încă împreună după cincizeci de ani. Dacă pandemia de coronavirus nu ne va permite organizarea acestui eveniment, îi vom premia cu bani pe cei care împlinesc 50 de ani de căsătorie.
Cuplurile domiciliate în municipiul Hunedoara care împlinesc în acest ani cincizeci de ani de căsătorie se pot înscrie deja la Direcția de Asistență Socială Hunedoara, completând integral formularul disponibil pe site-ul primăriei (la adresa: https://www.primariahunedoara.ro/files/news_files/cerere-si-acord-NUNTA-DE-AUR-2020.doc) și trimițându-l prin e-mail la adresa [email protected]. Termenul limită de depunere a solicitărilor este 1 septembrie 2020. Pentru orice alte informații legate de acest eveniment, vă rugăm să apelați 0770-472.363 și 0771-074.262.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate