.

ARGUMENT AL AFIRMĂRII PROFESIEI

… așa a fost apreciată de către medicul Mircea Ioan ARTEAN (foto) – activitatea Centrului de Diagnostic ARMEDICA Hunedoara, aceasta deoarece colectivul de aici, dovedește zi de zi o implicare generoasă, de stingentă activitate și o nobilă îndatorire a grijii față de semeni.

Curiozitatea ne-a făcut să fim oaspeți ai acestui laborator de analize medicale al cărui administrator este psihologul Elena COȘOVAN.

Am fost întâmpinați de psihologul Ramona NIȚĂ, în calitatea sa de director adjunct și care ne-a declarat în exclusivitate:

– Colectivul nostru este format din 10 salariate. Avem două puncte de recoltare a sângelui și contract cu Casa Județeană de Sănătate și Synevo București. Zilnic oferim informații pacienților, înregistrăm biletele de trimitere, recoltăm sânge, prelucrăm analize și eliberăm rezultatele. Nu există zi să nu realizăm, pe fondul unui climat de răspundere, până la 200 de analize uzuale și specifice. Punem accent pe organizarea activității și pe o eficiență maximă în prelucrarea și eliberarea rezultatelor. În atenția noastră stă și va sta și în continuare sporirea competenței profesionale, ridicarea continuă a calității actului medical și o permanentă perfecționare proprie.

Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate