.

Arhip Andrei Dumitru, elev la Liceul de Arte “S.Toduţă”-Deva, rezultate remarcabile la 2 concursuri de pian, online

În perioada 12-13  decembrie 2020 a avut loc prima ediție  a Concursului național de colinde şi cântece de Crăciun “POVESTE DE IARNĂ” organizat de Şcoala de Arte “JANINA BĂDICI” din Bucureşti, concurs desfăşurat în mediul online şi care a fost transmis live pe pagina de Facebook destinată competiției.

Concursul este adresat atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 60 de ani, care studiază pian, canto, chitară şi vioară. Reprezentantul Liceului de Arte “Sigismund Toduță”-Deva, elevul Arhip Andrei Dumitru din clasa a VII-a pian (anul 1 de studiu), clasa prof. Popa-Morait Cristina a participat în cadrul secțiunii rezervate instrumentului cu claviatură alături de încă 58 de concurenți din întreaga țară.

Prin prestația sa de excepție, Andrei a obținut din partea juriului concursului Premiul I de Excelență şi Premiul pentru compoziție.

Elevul liceului devean a obținut exact aceleaşi rezultate  participând la încă la un concurs online intitulat “Magic Piano”-ediția a II-a, în cadrul categoriei “Profesional”, competiție desfăşurată tot în perioada 12-13 decembrie 2020.

Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate