.

Aţi văzut-o? A plecat voluntar din centrul maternal din Hunedoara

În data de 25.02.2020, în jurul orei 19:10, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de reprezentanta unui centru maternal din municipiul Hunedoara  cu privire la faptul că, la data de 25.02.2020, în intervalul orar 18.00 – 19.00, minora GĂLĂȚAN-BĂLAN  PETRONELA, de 17 ani (foto), a plecat voluntar din centru şi nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime 1,70 m,  greutate 64 kg., ochi căprui, păr șaten, tuns cu breton drept pe frunte, mediu ca lungime, constituție astenică, însărcinată.  Minora nu au mai fost plecată din centrul maternal și  nu prezintă semne particulare.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării cei în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate