.

Atletism: Andrei Deliu (SCM Deva) – vicecampion național la heptatlon

Atletismul românesc și-a desemnat la finalul săptămânii trecute primii campioni naționali din acest an competițional 2020. Vineri și sâmbătă, în Sala de atletism “Ioan Soter” din Complexul bucureștean Lia Manoliu s-au desfășurat întrecerile finalei Campio­natului Național de atletism la probe combinate pentru seniori, tineret, U20, U18 și U16.

Surpriza evenimentului a oferit-o atletul devean Andrei Răzvan Deliu (SCM Deva), care s-a clasat pe locul secund în proba de heptatlon cu un total de cu 4.702 puncte. Locul I a fost cucerit de Răzvan George Roman (CS Dinamo/ CS Seven Athletic) – 5.207 pct iar podiumul de premiere a fost întregit de Ionuţ Grecu (CS Rapid), 4.642 puncte.
Andrei Răzvan Deliu este singurul atlet din România care a reușit să atingă performanța de 5.00 m la săritura cu prăjina și anul acesta are șanse să câștige un nou titlul național la această probă, după rezultatele înregistrate la acest debut de sezon.
Federația Română de atle­tism a dat publicității recent și rezultatele înregistrate în etapa a II-a a Campionatului național de seniori și seniori U la care au participat 234 de atleti, 98 la feminin şi 136 la masculin, de la 78 de cluburi. Iată rezultatele obținute de atleții din județ: lungime fe­minin Florentina Marincu Iușco loc 1 iar Geoargiana Timu (ambele LPS Cetate) loc 5, prăjină : Antonia Irimia și Andrei Răzvan Deliu(ambii SCM Deva) fiecare s-a clasat pe primul loc,. 800 m: Claudia Maria Florea (SCM Deva) loc 5, Dan Florin Boldor(Ghelari Hunedoara și SCM Deva) loc 15, 1500m- Mihaela Ioani(LPS Cetate Deva) loc 11, Raul Manuel Dan (LPS Cetate Deva) loc 11,înălțime fete: Elisa Marisia Enache(LPS Cetate) loc 6.
Etapa finală a acestor campionate naționale este programată tot la București spre sfârşitul lunii februarie.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate