.

Atletism: Opt sportivi au “bătut” telescaunul la „Red Bull OutRun the Lift”

Opt sportivi au învins telescaunul anul acesta la cea de-a patra ediție a competiției de alergare montană „Red Bull OutRun the Lift”, care a avut loc în Parâng.

Ei au parcurs distanța de 2,5 km, cu o diferență de altitudine de 615m, sub 25 de minute, durata pe care o parcurge telescaunul de la start la finiș. Competiția de alergare montană organizată de Toma Coconea s-a bucurat de o bună participare.
„Felicitări celor care au acceptat provocarea și în acest an! Avem opt sportivi care au reușit să întreacă telescaunul la această ediție. Am avut foarte multe cereri de înscriere la aceste întreceri și de la an la an solici­tările sunt tot mai multe. Am luat toate măsurile de siguranță, sportivii au avut în kit-uri măști, dezinfec­tanți “, a declarat Toma Coconea la finalul acestei ediții.
Întrecerea feminină, la care au fost înscrise 34 de concurente, a fost câștigată de Ingrid Mutter care a parcurs traseul în 25 minute și 29 secunde, urmată de Loredana Sabău și Andra Anghel.
La masculin competiția a fost mai aprigă, cu peste 140 de participanți, câștigătorul ediției fiind Viorel Pălici (cu timpul de 21 minute și 22 de secunde) urmat de Istvan Szabolcs-Gyorgy și Ionuț Zin­că.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate