.

Atletism- rezultate pozitive pentru atleții din județul Hunedoara

Atleţii legitimați la clubu­rile din județul Hunedoara au înregistrat o serie de rezultate pozitive la prima competiție programată în debutul sezonului competițional din acest an, respectiv la prima etapă din cadrul Campiona­tului național de sală pentru seniori și seniori sub 23 de ani și Cupa federației.

Ambele competiții fiind organizate de către Federația Română de Atletism la finalul săptămânii trecute în sala din Compexul “Lia Manoliu” din Capitală.
Deveanca Florentina Marin­cu-Iușco (foto) și-a trecut în palmares un loc I la proba de săritura în lungime a senioarelor și a fost cea mai bună și în proba de 60 m. La nivelul seniorilor Andrei Răzvan Deliu (legitimat la SCM Deva) a câștigat locul I în proba care l-a consacrat, sări­tura cu prăjina, menținându-și performanța sa, 5,00 m.
La nivelul juniorilor, rezultate notabile au obținut sporti­vii de la LPS Cetate Deva. Georgiana Timu s-a impus în proba de săritură în lungime la categoria I și a câștigat detașat și competiția de la triplusalt. În proba de săritura în înălțime junioare II a câștigat Elisa Enache urmată de Eva Alzner (ambele de la LPS Cetate) iar Maria Pantea a câștigat proba de triplusalt a junioarelor III, unde colega ei Maria Sînzieanu s-a clasat pe locul trei.
Juniorul Raul Manuel Dan s-a impus lejer în probele de 1500 m și 3000 m Ionuț Huțanu (CSS Hunedoara) s-a situat pe locul II la 800 m juniori III, iar Paul Salomia de la același club, pe locul trei în proba juniorilor II urmat de Adelin Pop. Rareş Maier a câștigat locul I la săritura în lungime a juniorilor I și s-a clasat pe locul II la trisalt. Iar Ovidiu Sitoianu a fost cel mai bun la săritura în lungime juniori II în timp ce Eduard Agrigoroaie de la CSS Hunedoara a câștigat proba de aruncarea greutății.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate