Atletism: Sportivii din loturile naționale se pregătesc pentru competiții

Atleții din loturile olimpice și naționale, de seniori, tineret, juniori și masters, continuă să se pregătească pentru viitoarele competiții în condiții de maximă siguranță.

Pe Stadionul Iolanda Balas Soter și în sala de forță din incinta Federației Române de Atletism, sportivii se pregătesc zilnic conform regulilor impuse de autorități în starea de alertă și sunt dornici să intre și în primele competiții din această vară.
Claudia Prisecaru, componentă a lotului olimpic a participat la un concurs internațional de atletism la Veszprem, în Ungaria , unde a evoluat în proba de 5.000 de metri . Ea a alergat alături de alte 11 sportive și la final s-a clasat pe locul secund stabilind și un nou record personal.În proba de 1500 m din cadrul aceleiași competiții internaționale sportiva pregă­tită de către Cristian Orza a terminat întrecerea pe locul patru.
Un atlt atlet din lotul național, Mihai Cristian Pîslaru care este calificat la Campionatele Europenele indoor de la anul (2-5 martie), se pregătește să participe la primul concurs din acest sezon ,pe data de 15 iulie, în Grecia, la meetingul internațional „Dromia”.
Alergătorul de 400 m, legitimat pregătit de Robertino Tănase Hossu și-a îndeplinit baremul de participare în competiția continentală încă din luna februarie cand a fost cronometrat în 47,41 la o competiție de sală desfășurată la Viena.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.