.

Baschet: Olimpiada Națională a Sportului Școlar- faza municipală

Inspectoratul Școlar al județului Hunedoara, a organizat la Deva întrecerile etapei municipale ale ONSS la baschet competiție care se va finaliza cu etapa finală, programată în luna mai.

Întrecerile municipale au reunit la băieți echipele care au reprezentat LPS Cetate Deva, Colegiul Național Decebal, Colegiul Național Pedagogic Regina Maria, Liceul Tehnologic Energetic Drago­mir Hurmuzescu iar în întrecerea fetelor s-au înscris doar două formații:CN Decebal și CNP Regina Maria, decebalistele fiind învingătoare cu 21-18 și s-au calificat la faza județeană.
Întrecerea băieților a fost dominată de către cei de la CN Decebal. După jocurile din calificări (LPS Cetate – CNP Regina Maria 38 – 26 și CN Decebal – LTE Dragomir Hurmuzescu 74 – 11) finala mica a fost câştigate de CNP Regina Maria care a învins cu 37-24 echipa de la LTE Dragomir Hurmuzescu, iar în finala mare s-au întâlnit LPS Cetate Deva – CN Decebal, cei de la sportiv câștigând cu 28 – 18. Echipa LPS Cetate Deva s-a calificat la faza următoare a competiției.
Echipa LPS Cetate Deva a fost alcătuită din Eduard Robert Popa, Andrei Florescu, Alexandu Cristian Nojegan, Cosmin Marin ,Traian Eduard Iakob, Cristian Gros, Marius Dărăban, Andrei Moga și Sebastian Daminescu, antrenori fiind prof. Cosmin Stoicovici și Dorin Reclaru jr.

CÂȘTIGĂTORII S-AU DETAȘAT, NU FĂRĂ EMOȚII

În orașul reședință de județ – Deva, recent s-a desfășurat etapa municipală la baschet, rezervată liceelor, contând pentru Olimpiada Națională a Sportului Școlar.
Spectatorii prezenți au asistat la jocuri modeste, dar interesante (fiecare echipă dorindu-și victoria), cu atacuri pe alocuri curajoase și apărări uneori ușor depășite de jucătorii adverși. La băieți, locul I și drept de participare la etapa județeană a fost obținut, nu fără emoții de echipa L.P.S. „Cetate” Deva , iar la fete de formația C. N. „Decebal”. (Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate