Bătrână din Hunedoara, tâlhărită în plină zi, pe stradă

În data de 12.02.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, în data de 12.02.2020, în jurul orei 16:20, unei femei în vârstă de 74 de ani, care se deplasa pe  strada Poștei, din Hunedoara, i-a fost sustrasă (fără a se exercita acte de violenţă) o geantă din piele de către o persoană necunoscută, care a fugit spre cartierul Traian Vuia.

Partea vătămată le-a declarat poliţiştilor că în geanta sustrasă avea 1.000 de lei, cartea de identitate, un card bancar şi alte documente.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar cursul zilei de ieri, în urma activităților investigative, au identificat un tânăr de 20 de ani, din Hunedoara, faţă de care au luat măsura reținerii pentru  24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, fiind bănuit de comiterea faptei de furt reclamate.   

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să vă luaţi măsuri de precauţie, să nu afişaţi în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare, telefoane mobile ori sume mari de bani. Dacă observaţi că sunteţi urmăriţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor trecătorilor de pe stradă. Este important să vă păstraţi calmul. Neintrând în panică, veţi putea sesiza cu multă claritate intenţiile agresorului, posibilităţile de apărare sau de acţiune pentru a scăpa din zona de influenţă a acestuia.

Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată poliţia; sporiţi, astfel, şansele de identificare, prindere şi pedepsire ale agresorului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.