Blue Air anunţă reluarea zborurilor regulate. Lista completă a destinaţiilor

Compania aeriană Blue Air a anunţat că va relua zborurile regulate la începutul lunii iulie. În prezent, Blue Air operează zboruri la cerere spre și dinspre Irlanda (Dublin) și zboruri în regim charter spre orice destinație, în măsura în care sunt obținute de către clienți toate aprobările de călătorie.

Destinațiile acoperite, pe masură ce vor fi ridicate restricțiile, vor fi: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franța (Paris, Nisa, Lyon), Germania (Koln, Hamburg, Munchen, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Israel (Tel Aviv), Italia (Roma, Florenta, Milano, Torino, Napoli), Marea Britanie (Londra, Liverpool), Norvegia (Oslo), Spania (Palma de Mallorca, Valencia, Malaga) și Suedia (Stockholm), se arată în comunicatul companiei aeriene.

Blue Air anunţă şi măsuri suplimentare de siguranţă la bordul aeronavelor: „Blue Air a implementat protocoale solide de siguranță la bordul aeronavelor sale. Încă din luna februarie, când în țară era confirmat un singur caz de infectare cu SARS-CoV-2, Blue Air a fost prima și singura companie aviatică din România ale cărei aeronave au fost supuse zilnic procesului de nebulizare, folosind substanțe care sterilizează întreg spațiul în care sunt distribuite. Acest proces modern de sterilizare și dezinfectare va fi menținut pe termen nelimitat.

În plus, aeronavele Blue Air sunt dotate cu filtre de aer HEPA care captează peste 99,97% dintre microbii aerieni din aerul filtrat, iar pasagerilor le sunt puse la dispoziție măști și servețele cu alcool și gel dezinfectant”.

„Pentru pasageri, este obligatorie purtarea măștilor pe tot parcursul călătoriei, dezinfectarea mâinilor, precum și evitarea deplasărilor în cabină, iar îmbarcarea se face cu un singur bagaj de mână, de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm și cu greutatea maximă de 10kg. Echipajele vor instrui pasagerii referitor la măsurile de siguranță sanitară și se vor asigura că acestea sunt respectate”,se mai arată în comunicat./www.digi24.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate