Bucureşci: Comuna îşi revine după calamităţile din iunie

Comuna Bucureşci nu a scăpat de ploile torenţiale care au căzut în judeţ pe parcursul lunii iunie. Apele care au venit de pe versanţi au antrenat aluviuni care au distrus o parte din drumurile comunale şi vicinale. Paguba este cu atât mai mare cu cât pe unele dintre drumurile afectate de fenomenele extreme se făcuseră lucrări de pietruire.

Potrivit primarului Mircea Ghilean, este vorba despre aproape 5 kilometri de drumuri care au avut de suferit, torenţii distrugând tronsoane care măsurau peste 100 de metri.

„Am decis să executăm lucrările necesare cu utilajele pe care le avem la primărie. Încercăm să aducem viaţa oamenilor la normal, în contextul unui buget care abia ne ajunge pentru cheltuielile curente”, a declarat edilul local.

Din păcate, comuna Bucureşci nu figurează printre localităţile care au beneficiat de fonduri guvernamentale pentru reparaţii la infrastructura comunitară.

Amplasată în nordul judeţului, comuna Bucureşci se confruntă cu un buget foarte mic, comparativ cu nevoile reale ale aşezării. Autorităţile centrale au transmis primăriilor tot felul de activităţi, dar au uitat să dea şi bani suficienţi pentru rezolvarea acestora.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.