.

Călin Pop – Candidatul PLUS Hunedoara la președinția Consiliului Judeţean

Candidatul PLUS Hunedoara pentru președinția Consiliului Județean este Călin Pop.

Originar din Hațeg, Călin are 32 de ani, este de profesie jurist, cu specializare și în management. Are câțiva ani de experiență în coordonare de proiecte, resurse umane, formare profesională și arii protejate. Are o experiență de peste cinci ani de zile în administrația publică. A devenit membru al PLUS încă din prima zi, punând bazele organizației județene.

În câteva zile, PLUS va definitiva și lista de candidați pentru Consiliul Județean Hunedoara.

M-am născut și am locuit în Hațeg până la plecarea la facultate. După 6 ani petrecuți în Cluj la școală și la muncă, am ales să mă întorc în locul cel mai drag mie, orașul Hațeg, la poale de Retezat, unde am început să mă implic total în viața comunității.

Deși întotdeauna am spus că nu voi face politică, am înțeles că tot ce ține de calitatea vieții unei comunități e influențată în mod direct de calitatea umană, morală și profesională a mediului politic. Am înțeles că, stând pe margine mulți oameni, vor câștiga aceiași pe care nu-i mai dorim.

Valorile pentru care am aderat la PLUS și pe care am sperat să le regăsesc în tot parcursul sunt demnitatea, solidaritatea, cinstea, curajul, competența, viziunea, probitatea profesională și etică. O să le regăsiți la candidații pe care PLUS îi propune. Noi nu am venit în politică să câștigăm funcții și nu ne agățăm de ele cu orice preț. Am făcut acest pas ca să reprezentăm intereselor tuturor cetățenilor și să generăm un cadru administrativ care să îmbunătățească toate lucrurile esențiale unei comunități: educație, servicii de sănătate, infrastructură, economie și mediu sănătos. Dacă nu mai regăsesc valorile pentru care am venit, ies din politică în secunda a doua.

În puțin mai mult de un an de zile, am construit împreună o organizație cu aproape 300 de membri implicați și inimoși. Oficial, se numește PLUS Hunedoara. Eu o să îi spun echipa oamenilor buni, și pe măsură ce îi veți cunoaște pe fiecare în parte, o să înțelegeți de ce le spun așa.

În finalul lunii februarie, am fost ales candidatul PLUS Hunedoara pentru Consiliul Județean Hunedoara. După o perioadă în care, din cauza pandemiei, am lăsat politica pe un plan îndepărtat și ne-am concentrat pe sprijinirea combaterii pandemiei, am reînceput pregătirile politice și am fost reconfirmat pentru candidatură. Le mulțumesc colegilor pentru toată încrederea acordată. Și promit că nu vom dezamăgi.


Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Sa fie criza de oameni valorosi atat de mare in Hunedoara ?

    Sa vii la 32 de ani, fara sa fi facut nimic notabil in viata si sa pretinzi a conduce un Judet ca Hunedoara, iata o mostra de tupeu si iresponsabilitate Plus tupeu cum numai Ciolsarzii sunt in stare !

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate