.

Campioni în orașul Cetății – un eveniment de promovare a sportului devean

Sportivii secției de kaiac – canoe din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva vor prezenți marți, 3 noiembrie 2020, la ora 15:00, pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, la evenimentul ,,Campioni în orașul Cetății”.

Este un eveniment care promovează sportul și mișcarea în rândul copiilor și tinerilor.

Între anii 2017-2020, sportivii secției de kaiac – canoe, antrenați de profesorul Alexandru Mureșan au participat la competiții naționale, cupe și regate. În palmaresul lor se regăsesc peste 170 de medalii.

Sportivii cu vârste cuprinse între 10-16 ani au adus la Deva și 22 de titluri naționale – 9 medalii de aur, 7 de argint și 6 de bronz.

La competiția ,,Regata Baia Mare” la kaiac – canoe din luna octombrie 2020, sportivii legitimați la LPS Cetate Deva au avut o evoluție excelentă.

Pe lângă medaliile individuale, sportivii noștri și-au adjudecat locul I în clasamentul cluburilor participante şi se numără printre favoriţii viitoarelor com­petiţii naţionale programate de către Federația Română de Kaiac-Canoe, în perioada următoare.

De asemenea, la Campionatul Național de Viteză 2020, secția kaiac – canoe a Liceului Sportiv ,,Cetate” Deva a reușit performanța de a se clasifica pe locul III în clasamentul pe cluburi.

Participarea la evenimentul sportiv ,,Campioni în orașul Cetății” din municipiul Deva este liberă.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate