.

Când ar putea fi redeschise sălile de fitness din România

Sălile de culturism şi fitness din România s-ar putea redeschide după 15 iunie, cu respectarea unui set de condiţii necesare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

Mai mulţi reprezentanţi ai sălilor de culturism şi fitness au avut, în acest sens, o întrevedere cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, şi cu preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

„Părerea mea personală, nu are legătură cu ceea ce transmit autorităţile, este că e posibil ca după 15 iunie să fie deschise aceste săli. A fost un grup de oameni de afaceri care au mai multe săli, dar şi individuali, am înţeles că vor să se constituie în asociaţie sau patronat. Cert este că găsim deschidere şi vrem să facem un lucru bun împreună”, a declarat Toncean.

Printre măsurile pe care administratorii sălilor ar trebui să le respecte se află şi interzicerea folosirii aparatelor de aer condiţionat.

„Bineînţeles că va fi nevoie şi de respectarea unor restricţii necesare. Spre exemplu, neutilizarea aparatelor de aer condiţionat în săli, pentru că geamurile rămân închise, expectoraţiile, saliva se depune pe aparate şi nu ai timpul fizic să le dezinfectezi. Din punctul meu de vedere, obligatoriu ar fi şi dezinfectarea tuturor aparatelor după fiecare utilizare. Chiar reprezentanţii sălilor au făcut această propunere”, a spus preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness.

Gabriel Toncean a afirmat că în ceea ce îi priveşte pe sportivii afiliaţi la federaţie, lotul naţional ar urma să intre în cantonament în luna august./www.digi24.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate