.

Canotaj: Românii, medaliați la Campionatele Europene de juniori

Delegaţia României a cucerit şapte medalii, dintre care cinci de aur şi două de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Belgrad. România, a avut zece echipaje în finale, a ocupat primul loc în clasamentul final pe naţiuni, urmată de Franţa, 2-3-1, Belarus, 2-1-1, Rusia, 2-0-2, Ucraina, 2-0-2.

Preşedinta Federaţiei Ro­mâne de Canotaj, Elisabeta Lipă, s-a declarat mulțumită de rezultatele obţinute de România la Campionatele Europene de juniori de la Belgrad,după ce la începutul acestei luni, România a cucerit zece medalii, dintre care cinci de aur, trei de argint şi două de bronz, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Duisburg (Germania)
”Sunt foarte mândră de rezultatele obţinute de România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori,de la Belgrad unde juniorii au dat la rândul lor acum dovadă de ambiţie şi determinare, obţinând 7 medalii din 10 probe. România se situează astfel pe locul 1 în clasamentul pe naţiuni. Îi felicit şi pe antrenori şi pe colegii mei din Federaţie. Mulţumiri speciale pentru susţinere şi către Ministerul Tineretului şi Sportului şi COSR. Aşteptăm acum cu nerăbdare Campionatul European al seniorilor de la Poznan, Polonia (9-11 oc­tom­brie)”, a declarat Elisabeta Lipă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate