.

Carmen Hărău și Protocolul  PNL – USR

Cunoscută ca fiind un puternic lider informal județean cu alonjă națională, alături  de președintele  Lucian Heiuș, bună coechipieră a acestuia, senatoarea Carmen Hărău a avut mereu un cuvânt  greu de spus  în politica hunedoreană.

Împrejurarea  sacrificării candidatului PNL la primăria Hunedoara nu are cum s-o lase indiferentă, știut fiind faptul că Hărău a susținut proiectul liberal cu Petre-Lucian Gherman președinte, pe parcursul mai multor ani.

Mai mult decât atât,  sondajele efectuate de PNL și confirmate de cele ale PSD indică faptul că Eleonora-Carmen Hărău ar fi un candidat redutabil pentru primărie, în pofida linșajului mediatic la care a fost supusă, ea și-a păstrat o cotă electorală importantă în  municipiul  Hunedoara, având șanse reale  să câștige Primăria.

Contactată de Accent Media,  Carmen Hărău a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări.

– Cum comentați protocolul dintre  PNL – USR ? Faceți parte din echipa de  negociatori?

–  Nu fac parte din echipa care negociază. Nu comentez pe această temă. De altfel, orice hotărâre s-ar lua trebuie aprobată de structurile de conducere colectivă ale PNL, iar această ședință nu a avut loc încă.

– Veți fi de acord cu renunțarea la candidatura PNL la primăria Hunedoara (a dumneavoastră sau a lui Petre Lucian Gherman?)

– Întâi  nu înțeleg de ce m-ați inclus pe mine în ipostaza de candidat la Primăria Hunedoara. Nu am avut un asemenea proiect  politic, iar această variantă nu a fost niciodată discutată oficial în serios.

Cât privește renunțarea la candidatură, fiind un membru responsabil al echipei din care fac parte, voi cântării avantajele și dezavantajele acestui sacrificiu pentru noi, liberalii din județul  Hunedoara, voi vota în consecință, apoi îmi voi însuși decizia  conducerii PNL, indiferent  care va fi ea. Oricum, în  câteva zile lucrurile se vor lămuri.

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Hunedoara , dragostea mea....

    Judetul Hunedoara este fabulos dar are si atatea probleme socio-economice si de mediu incat liberalii ar fi platit de la ei ca Salvatorii fara mama, fara tata, care au si inconstienta si tupeul necesare, sa-l preia si sa faca ceeace ei, liberal;ii, n-ar risca fiindca ar fi alungati cu pietre.
    In orasul Hunedoara, Senatoarea PNL prefera sa se ocupe de afaceri dubioase cum ar fi hotelul de neam prost construit fara autorizatiile necesare la cativa metri de Castelul Corvinestilor, de pe terasa caruia poti scuipa in curtea Castelului. Munca la primarie i-ar face bine la silueta dar ar expune-o la priviri si intrebari indiscrete asa ca ii va lasa pe USR-istii ca si inexistenti in oras sa-si rupa gatul. Una peste alta ce se petrece in Hunedoara este o mostra de gandire liberala contemporana: PNL = Iresponsabilitate si Cinism.

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate