.

CN Decebal Deva are reprezentanţi la faza naţională a ONSS- badminton

Echipele de la CN Decebal Deva au câștigat întrecerile din etapa județeană la volei și baschet și s-au calificat la etapa regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Elevele pregătite de prof. Sorina Popa s-au impus la ambele competiții și vor reprezenta județul Hunedoara la următoarea etapă.

Echipa CN Decebal de baschet a fost alcătuită din Diana Domnițeanu, Ana Costa, Karina Popescu,Mara Paico, Cristina Stanciu, Alexia Danc,Teodora Voișan, Raluca Zăicanu,Yasmin Silva Ioardan și Bianca Kiss iar cea de la volei din Karina Melissa Costăchescu,Noemi Kasler,Andrada-Amalia Anghel, Ruxandra Theea Popa, Ștefania-Anca Breban, Raluca Bărzăune, Mirela Alexandra Simedrea, Arina Cherecheș, Cristiana Roxana Bîzgan și Ioana Năsue.
CN Decebal Deva are și sportivi calificați la etapa națională a ONSS, la disciplina badminton. Victor Florea, elev în clasa 7 A de la Colegiul Naţional Decebal a ocupat locul I la faza jude­ţeană din cadrul Olim­piadei Naţionale a Sportului Școlar și va reprezenta CN Decebal și județul Hunedoara la faza națională, iar Raluca Tapală, din clasa a VI-a B s-a situat pe locul al treilea la faza jude­țeană, aducând puncte pre­țioase pentru unitatea școlară pe care a reprezentat-o la competiție.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate