.

Coadă de TIR-uri şi autovehicule la punctul de trecere Giurgiu-Ruse

TIR-urile care aşteaptă ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ trei kilometri, timpul de aşteptare pentru efectuarea controlului, dar şi pentru aplicarea măsurilor de dezinfecţie şi verificarea declaraţiilor pe proprie răspundere în contextul prevenirii pandemiei de COVID-19 fiind de 150 de minute.

“La PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, cozile de TIR-uri sunt şi la intrarea, şi la ieşirea din ţară, pentru că şi partea română şi partea bulgară aplică măsurile suplimentare de dezinfecţie şi efectuează verificarea declaraţiilor pe proprie răspundere în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă într-o zi obişnuită reuşeam să efectuăm formalităţile de frontieră pentru 600 de TIR-uri, acum, în aceeaşi perioadă de timp se poate efectua controlul cumulat cu aplicarea măsurilor de prevenire pentru un număr de 400 de TIR-uri”, a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Alina Cocoru.

Astfel, la ieşirea din ţară, TIR-urile au de aşteptat aproximativ 150 de minute la controlul de frontieră, iar la intrarea în ţară aproximativ 30 de minute.

Totodată, coloana de autovehicule care aşteaptă intrarea în ţară este de aproximativ un kilometru, timpul de aşteptare este de 90 de minute, iar la ieşirea din România prin PTF Giurgiu coloana de autovehicule este de 600 de metri, timpul de aşteptare fiind de 35 de minute. AGERPRES

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate