Colegi cu care ne mândrim: comisarul de poliţie (r) VIOREL BUZGURE

După 25 de ani petrecuți în slujba Poliţiei Române, fostul poliţist este, de astăzi, cetăţean de onoare al Oraşului Uricani.

Onorantul titlu de cetăţean de onoare al Oraşului Uricani i-a fost acordat comisarului de poliţie (r) BUZGURE VIOREL, „pentru întreaga activitate desfăşurată în slujba comunităţii”, în cadrul unei ceremonii oficiale, ce a avut loc la sediul Primăriei Oraşului Uricani.
Fostul nostru coleg este locuitor al oraşului Uricani de peste 35 de ani, însă a activat în structurile de combatere a criminalităţii orga- ­n­i­zate şi de investigaţii cri­­minale ale Poliţiei Municipiului Vulcan până în septembrie 2017, când a trecut în rezervă, la împlinirea vârstei legale.
Absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Constantin Brâncuși (Tg. Jiu) şi al Universităţii Tehnice din Petroşani, fostul ofiţer de poliţie a ales nobila misiune de apărător al legii din convingere, pentru a fi de partea adevărului şi a dreptății şi a îmbrăcat uniforma de polițist cu onoare și demnitate.
Implicarea deosebită în apărarea intereselor legitime ale cetăţenilor, i-a fost recunoscută, recent, fostului poliţist, şi de Primăria Municipiului Vulcan, care i-a conferit o DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ, pentru „întreaga activitate desfăşurată de-a lungul întregii cariere profesionale, conform crezului de poliţist”.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.