.

Concertul de pian de pe Cetatea Deva – reprogramat pentru data de 13 octombrie!

Concertul ”Classic Unlimited”, care va fi susținut de pianistul Bogdan Vaida, pe Cetatea Deva, a fost reprogramat pentru marți, 13 octombrie 2020, la ora 18:00, în Foișorul situat pe Poarta 2, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile. Decizia apaține organizatorilor.

Publicul prezent la eveniment va avea ocazia să asculte cele mai valoroase creații romantice semnate de Brahms, Schubert, Bach și Franz Liszt. Timp de 75 de minute, pe Cetatea Deva vor răsuna, printre altele, Intermezzo, de Johannes Brahms, 3 Moments musicaux op 94 (Moderato, Allegro vivace și Allegretto), de Franz Schubert, Coral (sol minor), de Johann Sebastian Bach – Ferruccio Busoni și Fantasia quasi Sonata, de Franz Liszt (inspirată de lectura faimosului poem epic ”Divina Comedie”, al lui Dante).

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de rezervare a locului, pe portalul www.classicunlimited.ro.

Concertul se va desfășura cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Spectatorii au obligația să poarte mască și să utilizeze dezinfectantul pentru mâini. La intrarea în spațiul de concert, va fi efectuat un triaj observațional. Totodată, va fi măsurată temperatura fiecărui spectator.  Persoanele care prezintă simptome de infecție respiratorie nu vor avea acces la eveniment.

Concertul ”Classic Unlimited” de la Deva este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva, Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” și Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală.

Evenimentul se înscrie într-un turneu pe care pianistul Bogdan Vaida îl susține în cinci orașe din România.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate