.

Crişcior: Trotuarele şi străzile sunt dezinfectate cu soluţie de clor

Măsurile suplimentare de igienă impuse de epidemia cu noul coronavirus sunt puse în practică de autorităţile locale din comuna Crişcior. Astfel, pe lângă faptul normele obişnuite, Comitetul local pentru situaţii de urgenţă a decis ca trotuarele şi străzile din comună să fie spălate cu o soluţie pe bază de clor, pentru o eficienţă maximă a dezinfecţiei.

„Prioritatea noastră este să informam corect cetăţenii. Începând din data de 16 martie avem serviciul de permanenţă la sediul primăriei, unde se poate suna la orice oră pentru a clarifica nelămuririle”, a precizat primarul comunei, Ovidiu Furdui.

Acesta a ţinut să dezmintă, chiar pe pagina oficială a primăriei, faptul că este perfect sănătos şi că nu a interacţionat cu nicio persoană suspectă sau infectată cu noul coronavirus, după ce mai multe persoane au sunat, îngrijorate, de starea de sănătate a primarului.

Având în vedere Ordonanţa Militară nr.2/ 21.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne şi Hotărârea nr. 4/ 2020 a CLSU Crişcior, prin care se restrânge circulaţia persoanelor, Primăria comunei Crişcior pune la dispoziţia cetăţenilor declaraţiile tip pentru verificarea motivului deplasării.

„Referitor la persoanele în vârstă de peste 65 ani, fără susţinători sau alte forme de ajutor, pentru minimalizarea expunerii lor în afara locuinţelor, Primăria Criscior va asigura aprovizionarea şi transportul celor strict necesare traiului zilnic. Produsele vor fi achiziţionate în funcţie de lista şi banii oferiţi de persoanele în cauză”, au menţionat autorităţile locale. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0254616367 – Primăria Crişcior, 0753079115 – viceprimar Polvrea Gelu şi 0742322845 – şef SVSU Terchia Ovidiu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate