.

Cristian Dan Paşca – candidatul PNL la Primăria oraşului Câmpeni: ,,Candidez pentru că oamenii din Câmpeni merită tot ce este mai bun”

Cristian Dan Paşca (foto centru) a fost validat săptămâna trecută de către Consiliul de Coordonare Local al PNL Câmpeni, candidat pentru funcţia de primar al oraşului.

,,Sunt onorat pentru încrederea pe care mi-au acordat-o colegii, atunci când au decis să mă aleagă candidat la Primăria oraşului Câmpeni. Candidez  pentru că oraşul nostru are nevoie de o schimbare în bine. Are nevoie de oameni capabili, de profesionişti şi în primul rând de un om cu viziune care să fie şi un bun gospodar.

Mă uit în acest moment şi mă doare sufletul să spun, dar văd un oraş ponosit, un oraş trist, un oraş fără perspective. Am rămas în urmă faţă de alte oraşe şi chiar comune din zona Munţilor Apuseni.

Oamenii din Câmpeni merită mai mult, merită TOTUL!

Avem nevoie de străzi bune, de drumuri asfaltate spre localităţile aparţinătoare, de şcoli şi spitale moderne, de casă de cultură, de stadion cu nocturnă, de terenuri de joacă pentru copii, de investiţii în educaţie, de parcuri, de turism, de tot ceea ce ne poate face viaţa mai frumoasă. Dar pentru a realiza toate aceste lucruri, trebuie să atragem fonduri europene. Avem nevoie să atragem  investitori care să creeze locuri de muncă. Avem nevoie de condiţii de viaţă decente pentru noi, pentru copiii noştri, pentru generaţiile următoare.

Sunt tată şi îmi doresc la fel ca alţi părinţi din Câmpeni să am alături de mine copiii, aici – Acasă la Câmpeni! Dar pentru acest lucru trebuie să le oferim motivul pentru care să se întoarcă şi să profeseze acasă după ce îşi termină studiile.

De ce îşi doreşte fiecare câmpănar, depinde prezentul şi viitorul oraşului Câmpeni şi al satelor aparţinătoare.

Un mare om de stat irlandez spunea: ,,Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”. Eu sunt convins că oamenii buni din Câmpeni vor face la momentul alegerilor locale din acest an, cea mai bună alegere pentru noi toţi! Şi când vom spune – Acasă la Câmpeni, va fi cu adevărat un motiv de mândrie!

Le promit câmpănarilor că voi fi un OM pentru Oameni.

Anul 2020 va fi anul victoriei pentru Câmpeni! Va fi momentul în care vom scrie istorie! O istorie a unui oraş modern cu oameni fericiţi!

Sunt convins că împreună vom putea reda demnitatea şi identitatea Capitalei Ţării Moţilor”, este mesajul transmis de Cristian Dan Paşca colegilor săi şi locuitorilor oraşului Câmpeni.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate