.

CS CFR Simeria – locul 1 în județul Hunedoara în clasamentul întocmit de F.R.F. privind clasificarea academiilor de copii și juniori în anul 2020

Începând cu anul 2019, Federația Română de Fotbal a demarat procesul de clasificare a academiilor de copii și juniori, care are rolul de a scoate în evidență infrastructura de pregătire a cluburilor, staff-ul tehnic, și rezultatele competiționale în proiectul fiecărui club.

Și în anul 2019 am parcus etapele care au cuprins cererea de clasificarea, întocmirea și depunerea documentele pentru clasificare și etapa finală de evaluare, clasându-ne pe locul 1 pe județul Hunedoara.
Cele 7 domenii și ponderea lor la total (100%), unde fiecare academie poate obține maximum 100 de puncte:
1. STRATEGIE ȘI FILOZOFIE 10,6 %
2. ECHIPE ȘI JUCĂTORI 12,1%
3. STAFF TEHNIC 19,4%
4. STAFF SUPORT 6,8%
5. ANTRENAMENTE ȘI MECIURI 9,7%
6. INFRASTRUCTURĂ ȘI FACILITĂȚI 20,8%
7. REZULTATE 20,6%

Despre clasificarea academiilor
Pentru FRF, dezvoltarea fotbalului la nivel de copii și juniori prin îmbunătățirea ac­tivi­­tății academiilor și creș­terea standardului competițiilor repre­zintă un obiectiv strategic. Investirea în centre de copii și juniori oferă oportunitatea ideală pentru desco­pe­rirea tine­relor talente care, integrate în sistemul competițional adec­vat, contribuie direct la dezvoltarea fenome­nului fot­ba­listic și oferă rezultatele sportive ale echipelor națio­na­le pe care le doresc toți românii.
Clasificarea introdusă în fotbalul juvenil românesc se bazează pe criterii clare, evaluate pe o scară de la 1 la 4, și va duce atât la dezvoltarea pepinierelor fotbalistice, conferindu-le acestora reputația necesară pentru noi surse de finanțare, cât și la lărgirea bazi­nului de selecție în cadrul comunităților, fixând premisele performanței pe termen lung.
Mulțumim domnului primar Emil Ioan Rîșteiu, Primă­riei orașului Simeria, Con­­si­liului Local al orașului Simeria, sponsorilor, părinților, sportivilor, staff-ului tehnic și staff-ului administrativ al clu­bului, care prin susținere, seriozitate și muncă au făcut posibil ca C.S. CFR Simeria pentru al doilea an consecutiv să fie evaluat ca cel mai bun club cu activitate de copii și juniori din județul Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate