.

Devenii de pe strada Roci au rețea de apă și canalizare la standarde europene

Am finalizat investiția ,,Alimentare cu apă și canalizare pe strada Roci” din municipiul Deva și am recepționat lucrarea.

Rețeaua de apă și canalizare are o lungime de 800 de metri liniari. Au fost executate 64 de cămine de branșament echipate cu apometre, 64 de cămine de canalizare cu capace de fontă, o stație de pompare apă și a fost instalat un vas tampon care reglează presiunea apei în rețea.

De la semnarea procesului verbal încheiat la terminarea lucrărilor de către Primăria Municipiului Deva prin serviciul de specialitate și Asocierea SC Prest Daicaserv SRL – SC Trans Construct Import Export SRL prin lider de asociere SC Prest Daicaserv SRL în calitate de executant, va urma o perioadă de garanție de 2 ani până la recepția finală, timp în care se va monitoriza comportarea lucrărilor efectuate.

Valoarea totală a investiției (fază proiectare și fază execuție) este de 938.738,14 lei cu TVA.

Sursa de finanțare a obiectivului de investiții este bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Această investiție este unul dintre pașii care asigură locuitorilor de pe strada Roci un nivel de trai civilizat, precum și creșterea calității vieții.

Soluțiile de modernizare a infrastructurii și a rețelelor de utilități se numără printre prioritățile administrației publice locale, care dorește o dezvoltare durabilă pe termen lung a municipiului Deva.

Deva se dezvoltă pas cu pas!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate