.

Devenii sunt invitați la o incursiune în lumea magică a poveștilor pentru copii!

Minunata lume a cărților pentru copii ne-a fascinat pe fiecare dintre noi. Poveștile ilustrate ne-au trezit curiozitatea și ne-au motivat să descoperim aventurile personajelor dintre filele cărților și să ne identificăm cu acestea.

Cine nu a citit măcar o dată Scufița Roșie, Prâslea cel voinic și merele de aur, Capra cu trei iezi sau alte povești minunate?

Haideți să facem împreună cu copiii noștri o plimbare în lumea poveștilor.

Primăria Municipiului Deva și doamna Viorica Violet Vandor, scriitoare și ilustrator al cărților pentru copii vă invită vineri, 6 noiembrie 2020, să petreceți o oră în lumea magică a poveștilor, împreună cu copiii sau nepoții.

Evenimentul va avea loc pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, între orele 12:00-13:00,  unde va avea loc o expoziție de carte pentru copii. Acolo veți găsi expuse toate cărțile la care Viorica Violet Vandor a lucrat de-a lungul anilor.

Viorica Vandor are o experiență de aproape 30 de ani la Editura Corvin.

Din 1991, lucrează ca scriitoare, ilustratoare și redactor, iar unele dintre cărțile ei au devenit bestseller.

I-au fost publicate peste 50 de cărți în România și câteva în Ungaria. Ea a ilustrat cărți pentru autori din SUA, Canada și Marea Britanie.

În perioada anilor 2016-2018 a participat la concursuri internaționale din Japonia, unde a câștigat 7 premii pentru ilustrații de carte, grafică, portret și roman fantasy.

Din păcate, cărţile ei nu se găsesc în librării, dar pot fi găsite în format electronic pe Amazon.com în limbile: română, maghiară şi engleză.

Povestea ei „Trandafiri de piatră” este jucată din 2018 cu succes, de actorii Teatrului de Artă Deva.

Scriitoarea noastră s-a gândit și la copiii defavorizați, cei ai căror părinți nu au posibilitatea să  le cumpere cărți tipărite. Așa s-a născut revista online gratuită, Tărâmul Elfului Pinky, publicată prima dată în limba maghiară.

Acum, ca un cadou al sărbătorilor de iarnă, Viorica Violet Vandor pregătește apariția revistei în limba română.

Mai multe detalii puteți afla participând la eveniment și stând la o poveste cu Viorica V. Vandor, cea pe care lumea artei și a literaturii a fascinat-o încă din copilărie.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate