.

Doi tineri din Hunedoara, respectiv Deva, s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat

La data de 03.02.2020, în jurul orei 12:40, doi agenţi de poliţie din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, care se aflau în zona unui magazin din municipiul Hunedoara, au sesizat faptul că un tânăr (care purta în spate rucsac) a ieşit în fugă din magazin, fiind urmărit de către personalul magazinului.

Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea tânărului şi au reuşit să recupereze bunurile sustrase din magazin, după ce tânărul şi-a abandonat rucsacul în apropiere unui bloc (rucsacul conţinea produse cosmetice în valoare de  159,39 de lei – care au fost restituite conducerii magazinului).

Pe numele celui în cauză, un hunedorean în vârstă de 25 de ani, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

În urma activităților de cercetare întreprinse, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva, au depistat, în cursul zilei de ieri, un tânăr de 21 de ani, din Deva,  bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că acesta, la data de 15.01.2020, i-a sustras unui bărbat din Petroşani  300 de franci elvețieni dintr-un portofel ce se afla în  dulapul-vestiar al unui complex S.P.A. din Deva.

În cauză, poliţiştii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a tânărului, care urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării de măsuri preventive.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate