.

Elevii din Deva sunt așteptați să își ridice abonamentele gratuite pentru transportul local, pe luna septembrie 2020

Elevii își pot ridica abonamentele gratuite pentru transportul public local din municipiul Deva, aferente lunii septembrie 2020, de la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL (aflat în zona Gării Deva), zilnic, între orele 7:00-18:00.

Cei care au mai avut abonamente gratuite până acum trebuie doar să completeze o cerere tip la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL și să aibă la ei carnetul de elev vizat la zi.

Elevii care nu au solicitat până acum abonament gratuit pentru transportul în comun, pot face acest lucru de acum înainte. Actele necesare sunt: cerere tip pe care o vor completa la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL  și carnetul de elev vizat la zi.

Abonamentul gratuit pentru transportul public local se eliberează lunar.

Pentru informații suplimentare puteți suna la Dispeceratul Societății de Transport Public Local Deva SRL, telefon: 0371000196.

Reamintim că la propunerea primarului Nicolae-Florin Oancea, Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun cu autobuzele care aparțin ,,Societății de Transport Public Local Deva SRL” pentru toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează școlile din municipiul Deva.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate