.

Elevii îşi pot ridica abonamentele pe ianuarie pentru transportul GRATUIT în Deva

Elevii de la şcolile din municipiul Deva își pot ridica abonamentele pentru luna ianuarie 2020, pentru a putea circula GRATUIT cu autobuzele care aparțin Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Abonamentele se pot ridica zilnic, între orele 8:00-21:00, de la Dispeceratul Societății de Transport Public Local Deva SRL (aflat în zona Gării Deva).

Elevul care solicită abonament trebuie să se prezinte la dispeceratul societății de transport public cu copie după cartea de identitate sau certificatul de naștere în funcţie de vârstă (și documentul în original pentru conformitate),  cu carnetul de elev vizat la zi şi să completeze o cerere tip.

Abonamentele gratuite se ridică lunar, pe bază de semnătură.

La propunerea primarului Nicolae-Florin Oancea, Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun cu autobuzele care aparțin ,,Societății de Transport Public Local Deva SRL” pentru toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează școlile din municipiul Deva.
Transportul elevilor este GRATUIT, pe tot parcursul anului calendaristic 2020, conform HCL nr. 334/2018.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate