.

EVENIMENT SPORTIV DE EXCEPȚIE ÎN ȚARA HAȚEGULUI

ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR 2020, EDIȚIA A IV-A – campionat de fotbal pentru copii (8 -9 ani).

 În perioada 24 – 26 ianuarie 2020, în Sala Sporturilor din Hațeg și Sala sporturilor din Sântămăria-Orlea, Asociația Club Sportiv Masters Sports organizează cea de-a patra ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR, un campionat de fotbal destinat copiilor de 8 și 9 ani, sub umbrela Federației Române de Fotbal și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sîntămăria Orlea, Consiliul Județean Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului, Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului, Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat și Acerbis, în calitate de partener tehnic.

“Țara Hațegului Junior’s Cup, atât ediția indoor, cât și cea outdoor, a fost o reușită de la bun început. Așa cum am menționat în repetate rânduri, acest turneu de fotbal în sală are ca obiectiveatât promovarea fotbalului pentru copii, cât și promovarea turistică a Țării Hațegului. Sunt aproximativ 200 de copii înscriși în competiție, la care se mai adaugă câteva zeci de părinți și antrenori. Pentru buna desfășurare a activităților, doresc să le mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați.” – PetruBasarabă, director ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR.

La turneu s-au încris 16 de echipe de la 11 cluburi sportive din 6 județe ale țării (Hunedoara, Alba, Cluj, Timiș, Sibiu și Sălaj); 5 cluburi sunt din județul Hunedoara (Retezatul Hațeg, DynamicLupeni, CFR Simeria, CS Hunedoara și MF Hunedoara).

La competiție și la festivitatea de premiere și-au anuntat prezența nume importante din fotbalul hunedorean și românesc. Enumerăm aici: Cristi Petrean (AJF Hunedoara), Marius Opric (FRF), Romică Gabor, Gheorghe Mulțescu și Damian Militaru. (Foto: arhivă)

 Programul complet al jocurilor se poate vizualiza pe http://juniorscup.ro.

Pentru mai multe detalii și fotografii:

www.facebook.com/MastersSportsHateg

Cristian Pascu, președinte ACS Masters Sports– 0725002982

PetruBasarabă, director ȚaraHațegului Junior’s Cup Indoor – 0723 193 510

Anca Rusu, relația cu mass-media – 0747 779 769

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate