.

Fotbal: CS Hunedoara s-a reunit pentru pregătirea viitorului sezon

Lotul echipei de fotbal CS Hunedoara, s-a reunit luni, la sediul clubului, sub comanda antrenorului principal Raul Spătaru, pentru stabilirea programului de pregătire în vederea participării echipei în noul sezon competițional.

În primele zile programul va debuta cu obișnuita vizită medicală a tuturor componenților din lotul prezent la reunire, apoi antrenamente pentru readaptarea la efort a jucătorilor și apoi antrenamente la baza proprie. Urmează să fie stabilite și jocurile amicale, dar după o primă etapă de pregătire.
Ca și noutăți am notat absența lui Ionică, cel care a plecat în Scoția, la muncă, Dumitrescu , cel care are o pro­punere de transfer la o echipă de Liga a doua și Burlacu, aflat în probe la Gloria Buzău, dar cu posibilitarea de a reveni, dacă nu semnează cu echipa buzoiană.
În ceea ce privește transferuri la echipa hunedoreană, este prefecta revenirea le formația de lângă furnale a lui Liviu Herci, fost la LPS Cetate Deva iar în cursul acestei săptămâni este posibil să mai fie efectuate câteva transferuri.și apoi antrenamente la baza proprie. Urmează să fie stabilite și jocurile amicale, dar după o primă etapă de pregătire. Ca și noutăți am notat absența lui Ionică, cel care a plecat în Scoția, la muncă, Dumitrescu, cel care are o propunere de transfer la o echipă de Ligaa doua și Burlacu, aflat în probe la Gloria Buzău, dar cu posibilitarea de a reveni, dacă nu semnează cu echipa buzoiană.
În ceea ce privește transfe­ruri la echipa hunedoreană, este prefecta revenirea le formația de lângă furnale a lui Liviu Herci, fost la LPS Cetate Deva iar în cursul acestei săptămâni este posibil să mai fie efectuate câteva transferuri.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate